Din personlige rådgiver

Jysk Pension er en selvstændig rådgivnings- og konsulentvirksomhed med særlig
ekspertise indenfor pension og sundhed.

Din rådgivning

Hos Jysk Pension yder vi værdiskabende rådgivning til virksomheder med udgangspunkt i en veludbygget rådgivnings- og supportorganisation og en bred vifte af komplette pensions- og sundhedsaftaler.

Vores rådgivning spænder fra virksomhedsanalyse, rådgivning og salg af firmapension, pensions-, sundheds- og seniorpolitikker til brugervenlig implementering af pensionsløsninger.

Jysk Pension tilbyder den enkelte medarbejde personlig rådgivning med behovsanalyse og investeringsrådgivning samt senioranalyse, der optimerer pensionsudbetalingerne. Dit samarbejde med Jysk Pension er på attraktive vilkår. Uanset omfanget af dine løsningsbehov, hjælper vi dig sikkert igennem etableringsfasen - og herefter fastholder vi fokus på rådgivning og vedligehold.

Du kan forvente

  • Vi rådgiver om og formidler attraktive, forsikringsbaserede pensionsprodukter.
  • Vi vil være markedets bedste på omkostninger i forhold til service, finansafkast, firmapensionsprodukter og sundhedsprodukter.
  • Vi er tilgængelige og lette at komme i kontakt med.
  • Det er vores ansvar, at du får optimale muligheder for at få en god pension, samt forsikringer, der sikrer dig og din familie bedst muligt.
  • Vi er din professionelle og ansvarlige partner, som skaber værdi.