Key Account Manager til Sjælland og Fyn

Vil du være en del af en førende virksomhed i positiv udvikling, og brænder du for at rådgive om
firmapension? Synes du samtidig at kontakten med mange mennesker og en alsidig hverdag
lyder spændende, så har vi jobbet til dig.

Hvem er vi?

Jysk Pension er en selvstændig rådgivnings- og konsulentvirksomhed med særlig ekspertise indenfor pension og sundhed. Vores hverdag handler om mennesker, hvor vi igennem vores arbejde er med til at sikre, at vores kunder har tryghed til at leve livet. Vi sætter vores kunder i centrum. 

Hos Jysk Pension har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem personlig rådgivning og ved at skabe løsninger, der optimerer kundens sikkerhed og tryghed. Vores rådgivning spænder fra virksomhedsanalyse, rådgivning og salg af firmapension, pensions-, sundheds- og seniorpolitikker til brugervenlig implementering af pensionsløsninger.

 

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Vi ønsker at styrke vores pensionsrådgivningsteam med en Key Account Manager. Som Key Account Manager rådgiver du vores kunder om deres firmapension. Du deltager i implementering af nye firmapensionsaftaler samt står for løbende servicering af eksisterende aftaler.

 

Dit arbejde består blandt andet i at:

 • Indtegne og rådgive den enkelte 
 • Holde informationsmøder i samarbejde med den ansvarlige pensionschef 
 • Varetage den daglige dialog vedr. rådgivning og lignende med virksomheder og deres medarbejdere
 • Sikre at alle kunder henvises til de relevante forretningsområder i Jysk Pension
 • Have det overordnede ansvar for kunder med op til 50 ansatte
 • Finde kundeemner til pensionscheferne

 

En anden vigtig opgave er løbende at fastholde og tiltrække kunder. Det betyder, at du:

 • Arbejder for at bevare, forhøje og forbedre eksisterende pensionsordninger gennem rådgivning og betjening
 • Arbejder for at fastholde og aktivt dyrke kontakten og relationerne til ledelsen hos firmakunder med henblik på mersalg og fastholdelse.
 • Sikrer høj kundetilfredshed og høj loyalitet hos vores kunder bl.a. via synlighed i virksomhederne
 • Løbende afholder statusmøder med vores firmakunder
 • Arbejder for indtegning og udvidelser/tilgang af firmapensionsaftaler

 

 

 

Din profil

Du vil være i daglig kontakt med kunder, hvorfor det er vigtigt, at du har gode relationskompetencer og befinder dig godt i en udadvendt rolle. En vigtig del af jobbet består i at formidle pensionsfagligt stof til vores kunder, så det bliver let tilgængeligt. Du skal derfor evne at kommunikere troværdigt, klart og tydeligt samtidig med, at du skal være god til at møde vores kunder i øjenhøjde. Det er afgørende for os, at du trives i et serviceminded miljø, hvor vi i fællesskab bidrager til at give vores kunder den bedste rådgivning. Du trives samtidig i et travlt og afvekslende arbejdsmiljø med mange bolde i luften, hvor du med dit smittende humør sætter dit positive præg på vores hverdag.

 

Vi forventer, at du har:

 • Erfaring med firmapension
 • Lyst til eller erfaring med salg og rådgivning
 • Relevante moduler på Forsikringsakademiet - niveau 4
 • Har et godt kendskab til Microsoft Office-pakken

 

Hvad tilbyder vi dig?

Du vil blive en del af en decentral og dynamisk virksomhed, hvor der er plads til både personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads med en stærk Jysk Pension-kultur. Vi har en positiv og ligefrem omgangstone samt fokus på. at vores team løfter i fælles flok og har viljen til at skabe en succesfuld forretningsenhed. Vi har stor respekt for hinanden både menneskeligt og fagligt, hvorfor samarbejdet på tværs af afdelinger fungerer nemt.

Medarbejderne i Jysk Pension spiller en afgørende rolle for, at vi som virksomhed opnår gode forretningsmæssige resultater. Derfor har vi arbejdsglæde, sundhed og medarbejdertilfredshed som nogle af vores fokusområder. Vi har tillid til vores medarbejdere, hvorfor vi har fokus på at give dem frihed. Det betyder, at jobbet indebærer fleksibilitet i forhold til planlægning og udførelse af egne arbejdsopgaver.

 

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, så send din ansøgning og CV allerede i dag.

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. direktør Lars Bartholomæussen på telefon 41333000 eller Partner / Key Account Manager Lars Bo Pedersen på 60105541.

Er du interesseret i jobbet, kan du sende din ansøgning og CV til lb@jyskpension.dk