Referencer

Hos Jysk Pension samler vi på tilfredse kunder. Skal du være den næste i rækken?

Color Hotel Skagen:

"Vi valgte Jysk Pension fordi de kunne tilbyde os en bedre ordning, end den vi havde, og fordi Jysk Pension ofte er i Skagen. Det gør det nemmere for medarbejderne, hvis de har brug for rådgivning." 

 

s360:

"Hos s360 har vi i længere tid haft et samarbejde med Jysk Pension. Jysk Pension rådgiver og hjælper medarbejderne hos s360 med pensionsløsninger på en yderst tilfredsstillende vis. Vi er utroligt glade for at samarbejde med Jysk Pension, og håber samarbejdet bliver ved længe fremover."

 

Mogens Daarbak A/S:

"Hos Mogens Daarbak oplever vi Jysk Pension som et seriøst firma med et godt setup, som løbende tilpasses virkeligheden. De giver en professionel rådgivning til vores virksomhed, og den enkelte medarbejder får personlig og seriøs vejledning. Samtidig sørger Jysk Pension for, at en sag følges til døren."

 

Markman:

"Vi foretrækker Jysk Pension fordi de har speciale i pension og håndterer det professionelt. Det er for os vigtigt med den tætte kontakt mellem os og Jysk Pensions rådgivere."

 

Praktiserende fysioterapeuter:

"Det økonomiske i aftalen er selvfølgelig et stort plus, men samarbejdet med Jysk Pension har også gledet let. De er fleksible og kommer gerne til klinikken i dagtimerne, hvor man skulle have et hul i kalenderen, og møderne tager ikke mere end en time. Jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde med Jysk Pension, hvor vi har fået en yderst kompetent og professionel rådgivning."

 

Randers Kød Engros:

"Randers Kød Engros valgte i efteråret 2011 at skifte pensionsselskab. Hele processen med overførslen fra det ene selskab til det andet og rådgivningen af vores ansatte samt efterfølgende opfølgning har på alle måder levet op til vores forventninger. Det har derudover været let at komme i kontakt med vores faste rådgiver hos Jysk Pension, der samtidig er yderst kompetent og altid står til rådighed såvel telefonisk som ved personlig kontakt, når vi har haft et behov for det."

 

Trescal:

"Trescal engagerede sig tilbage i 2010 med Jysk Pension, da vi fik præsenteret et tilbud, som vi som ledelse ikke følte, vi kunne sige nej til på vegne af vore medarbejdere. Pension handler i vores ledelsesbillede meget om at opnå den korrekte forsikringsdækning som individ og sidst men ikke mindst for medarbejderne at få hensat opsparede midler til brug på ens ældre dage. Det kræver konkurrencedygtige priser og produkter. Vi følte som ledelse, at Jysk Pension varetog begge områder ganske godt i deres tilbud. Siden har Jysk Pension vist at være en god og serviceminded samarbejdspartner, som i mine øjne står på mål for en god pensionsløsning til vore medarbejdere på et pensionsmarked, hvor der er rift om kunderne."

 

Møblér med Gades Møbelcenter:

"Hos Jysk Pension oplever vi en høj grad af nærvær, hvilket gør, at vi nemt kommer i kontakt med den relevante rådgiver, og får et hurtigt og kompetent svar på vores forespørgsel. Jysk Pension er endvidere gode til at informere medarbejderne om relevante problemstillinger. At vi har fået lavere omkostninger på forsikringsdelen og højere afkast på opsparingen gør heller ikke noget."

 

M-tec Production:

"Da vi besluttede at flytte vores forsikringer fra vor daværende leverandør til Jysk Pension, var det efter hjemtagelse af tilbud fra flere forskellige udbydere. Valget faldt til fordel for Jysk Pension, det de havde noget let overskueligt materiale at tage stilling ud fra, gode betingelser og var lette at kommunikere med. Vi har nu arbejdet sammen i godt et år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Vi er i tæt dialog med vore kontakter hos Jysk Pension og får altid hurtig tilbagemelding på de spørgsmål, som vi stiller. Er der større generelle ændringer i betingelser eller lovgivning, stiller de gerne op til et møde i virksomheden, hvor alle medarbejdere / ledelse bliver orienteret i et sprog, som alle kan forstå. Vi kan derfor kun anbefale et samarbejde med Jysk Pension."

 

Tør du vente?

Ring til os på 89 93 41 00, eller klik herunder for at
blive hjulpet af en af vores kompetente rådgivere.

Få hjælp