Forsikring

Livet er uforudsigeligt, så selvom det går rigtig godt lige nu, er det alligevel en god idé at forberede sig på de ting, som kan ske ude i fremtiden. Vi hjælper dig med at sammensætte de rigtige forsikringer, så du og din familie er godt dækket ind i tilfælde af sygdom, ulykke eller dødsfald.

Dine forsikringer

Pension handler ikke kun om livet engang i fremtiden, men også om livet lige nu. Derfor indeholder din pensionsordning via Jysk Pension en række forsikringsdækninger, der sikrer dig og din familie økonomisk i tilfælde af, at du fx mister evnen til at arbejde, får en kritisk sygdom eller dør.

Livsforsikring

En livsforsikring har til formål at sikre dine nærmeste, hvis du dør inden din pensionsalder. Den kan bestå af et engangsbeløb og/eller løbende udbetalinger i en bestemt årrække. Vi tilbyder også en børnepension som sikrer dine eventuelle børn en årlig udbetaling, hvis du dør, inden de bliver voksne. 

Tab af erhvervsevne

En forsikring ved tab af erhvervsevne har til formål at sikre dig økonomisk, hvis du får nedsat din erhvervsevne som følge af en ulykke, sygdom eller skade. 

Kritisk sygdom

En forsikring mod kritisk sygdom betyder, at vi udbetaler et større skattefrit engangsbeløb til dig, hvis du bliver ramt af visse kritiske sygdomme, fx en hjerneblødning. Du kan bruge pengene, som du vil. Fx til at søge ekspertbehandling i udlandet eller tage orlov fra dit arbejde.

Vi hjælper dig med at få overblik

Din pensionsrådgiver hos Jysk Pension hjælper dig med at få overblik over din pensionsordning. Du bliver hjulpet til at vælge den opsparingsform og de forsikringer, der passer bedst til dig. 

Men husk at dine behov og forventninger ændrer sig igennem livet. Derfor anbefaler vi, at du og din rådgiver kigger på dine pensionsordninger hvert andet år. Specielt hvis du bliver gift, skilt, skifter job, får børn eller handler bolig. 

Anmeld skade

Anmeld skade

Læs hvordan du søger om udbetaling fra eller bruger en af dine forsikringer i AP Pension.

Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikring

Få en fordelagtig og tilgængelig heltidsulykkesforsikring via AP Pension.

Erhvervsrejseforsikring

Erhvervsrejseforsikring

Føl dig sikker på erhvervsrejsen med en forsikring fra Europæiske ERV.

Den bedste behandling hele vejen

Udover de forsikringsdækninger der er en fast del af din pensionsordning, tilbyder vi også en række øvrige forsikringer, der kan hjælpe dig, hvis du får brug for fx. en fysioterapeut, kiropraktor, speciallæge eller lignende. Med en sundhedsforsikring via Jysk Pension sikrer vi, at du kan føle dig tryg igennem hele forløbet, hvis du får brug for behandling.

Overblik

Vores sundhedsforsikringer dækker alt fra forundersøgelse til behandling og efterbehandling. Uanset længden af dit forløb, så sørger vi for at klare alt det praktiske for dig. Du skal ikke bekymre dig om hverken at booke tider, antallet af behandlinger eller deslige. Det eneste du skal koncentrere dig om er at blive rask igen, så klarer vi resten. 

Vi er her for dig...

  • Hvis du har nakke- eller rygproblemer og brug for behandling hos fx en fysioterapeut
  • Hvis dine muskler og led gør ondt, og du har brug for en kiropraktor
  • Hvis sjælen gør ondt, og du har brug for at tale med en psykolog eller psykiater
  • Hvis du har brug for avanceret specialistbehandling eller operation
  • Hvis du har brug for ambulant efterbehandling, genoptræning og rekreation
  • Hvis dine børn bliver mobbet eller på anden måde mistrives
  • Hvis du er stresset eller er på vej til at blive det
  • Hvis du har brug for vejledning i forbindelse med en kronisk sygdom

Læs mere om vores sundhedsløsninger

Bedre vaner i hverdagen? Hurtig hjælp hos fysioterapeuten? En attraktiv tandforsikring? Via vores sundhedskoncept hjælper vi dig med både forebyggelse og behandling.

 

Klik på knappen herunder og se alle vores sundhedstilbud.