Sundhed

Hos Jysk Pension er vi ved din side, hvis uheldet er ude. Bliver du syg, kommer du til skade, oplever du tegn på stress, har du problemer med at sove om natten eller kæmper du mod vægten, så er der hjælp at hente hos os og vores team af dygtige læge- og sundhedsfaglige eksperter.

Vi hjælper dig med at holde dig sund og rask. Både for din egen skyld, men også for din arbejdsplads og din familie. Vi tror nemlig på, at du har langt mere overskud til at være der for andre, når du selv har det godt. Og det kan mærkes! Både på humøret derhjemme, men også på din effektivitet og arbejdsglæde på jobbet. 

Skulle du komme i en situation, hvor helbredet eller humøret driller, så kan en sundhedsforsikring via Jysk Pension være med til at sikre dig de mest optimale behandlingsmuligheder og en forhåbentlig hurtig retur til din gamle topform.

Vi samarbejder med kompetente leverandører, og udbyder kun de allerbedste forsikringer til vores kunder. Derfor har vi håndplukket tre forskellige sundhedsforsikringer, som vi har valgt at have i vores sortiment. Læs mere om Lifeline fra AP Pension, Gjensidige og Dansk Sundhedssikring lige herunder.

Lifeline fra AP Pension

Lifeline fra AP Pension

God og hurtig behandling med tryghed og overblik.

Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring

Din genvej til hurtig undersøgelse og behandling.

Dansk Sundhedssikring

Dansk Sundhedssikring

Via Dansk Sundhedssikring er du i gode hænder hele vejen.